E-Crossover
E-Crossover Foto: Aangeleverd

Electrische brommobiel Crossover te koop bij Autobedrijf Minnaard

Zakelijk

KUINRE - Marktleider in elektrische brommobielen AIXAM brengt haar meest succesvolle model de Crossover nu ook uit in een volledig elektrische variant. Deze brommobiel heeft een range tot 100 kilometer. Het voertuig is verkrijgbaar bij Autobedrijf Minnaard aan de Schansweg 27 in Kuinre.

SUV variant AIXAM was in 2017 de eerste brommobiel producent die op de markt kwam met een SUV uitvoering. Dit model is met name in Nederland een groot succes gebleken door de hoge bodemvrijheid van 23 centimeter een een dito hoge instap. Daarnaast is het ook een van de meest comfortabele brommobielen door het gebruik van zachte materialen in het interieur. ABS en een achteruitrijcamera zijn standaard. 

Moderne techniek
De eCROSSOVER maakt gebruik van zeer moderne techniek. Zo zit er een Lithium-Ion batterij in met een capaciteit van 7kWh die deze brommobiel maximaal 100 kilometer ver brengt en minimaal 80 kilometer. Dat is voor de meeste klanten meer dan genoeg. Ook omdat de batterij ‘gewoon’ thuis aan een 230V stopcontact kan worden opgeladen binnen 3.45 uur.

Meer informatie: www.autofirst-minnaard.nl

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 12 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 13 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.