Afbeelding
Foto: Pixabay

Flessenactie OBS de Punter in Giethoorn voor nieuw schoolplein

Steenwijkerland

GIETHOORN - OBS De Punter wil op haar schoolplein graag een pannakooi. Door je flessen in te leveren bij Plus ter Schure kun je meehelpen aan de financiering daarvan.

De bouw van de nieuwe school OBS De Punter is in volle gang. Voor de inrichting van het schoolplein hebben de leerlingen aangegeven heel graag een pannakooi te willen. Via acties als de Rabo Club Support, Jantje Beton en de sponsorpuntenactie bij de Plus is hier al een mooi bedrag voor opgehaald, maar de school is er nog niet. 

Een aantal leerlingen van de school had het idee om huis aan huis lege flessen op te gaan halen, om ze in te leveren bij de Plus en zo extra geld op te halen, een superleuk idee! Nu heeft de oudervereniging OBS de Punter contact opgenomen met Plus ter Schure in Giethoorn en ervoor gezorgd dat iedereen zijn lege flessen kan doneren, ook kunnen de flessen ingeleverd worden bij locatie Noorderschool of locatie Zuiderbasisschool. Als je jouw lege flessen inlevert bij de Plus kun je op de flessenautomaat drukken op de knop ‘doneren’ en zal de opbrengst hiervan ten goede komen aan het nieuwe schoolplein. “We hopen op jouw medewerking zodat de pannakooi voor alle kinderen van Giethoorn gerealiseerd kan worden,” aldus OBS De Punter.


Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 12 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 13 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 15 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.