Afbeelding
Logo NVA

Bijeenkomst NVA: ‘Hej, ik ben er ook nog! Of niet dan?

Steenwijk

STEENWIJK - De NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) Steenwijkerland organiseert in de bibliotheek Steenwijk op donderdag 24 februari een themabijeenkomst met als thema: ‘Hej, ik ben er ook nog! Of niet dan?’ De bijeenkomst gaat over hoe je voor je zorgintensieve gezin kunt blijven zorgen zonder jezelf compleet kwijt te raken. 

Autisme en/of AD(H)D in het gezin
De themabijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend op de eerste verdieping. De kosten zijn € 3 voor NVA- en bibliotheekleden. Niet leden betalen €4. De entree is inclusief koffie of thee. Aanmelden voor de themabijeenkomst wordt zeer op prijs gesteld in verband met het beperkt aantal plaatsen en kan via: nva.steenwijkerland@gmail.com of via WhatsApp: 06-24129063. 

Inloopmoment
Donderdagmiddag is er van 14.00 tot 17.00 uur een inloopmoment. U kunt dan terecht voor informatie of een gesprek over autisme. Vrijwilligers voor de NVA vindt u dan op de begane grond in de bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47A, 8331 CS Steenwijk. Het inloopmoment kan zonder afspraak en gratis bezocht worden.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 12 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 13 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.