Twee medewerkers met de winnende rodebietensalade
Twee medewerkers met de winnende rodebietensalade Foto: Aangeleverd

Goud voor de bietenovenschotel van Keurslagerij Harry Mulder

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK – Keurslagerij Harry Mulder heeft een prijs gewonnen met zijn bietenovenschotel. Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de bietenovenschotel van Keurslagerij Harry Mulder uit Steenwijk uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke ovenschotel van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de ovenschotel!

Volgens Keurslagerij Harry Mulder is zijn bietenovenschotel het hele jaar een hardloper. “Het gemak en de rijke smaak van de ovenschotel zorgen voor een groot succes bij de klant!” De Keurslager werkt met de beste grondstoffen en weet precies wat er in de ovenschotel gaat. Zo kan hij altijd de lekkerste smaak garanderen. In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de ovenschotel een uitkomst voor veel mensen. “Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel,” volgens Harry.

Verse kwaliteit

Naast ovenschotels zijn bij Keurslagerij Harry Mulder ook allerlei andere maaltijden verkrijgbaar. De koks bereiden dagelijks verse maalijden. Koude maaltijden en maaltijdsalades vind je ’s ochtends al in de vitrines. Vanaf 16.30 tot 18.00 uur komen daar de warme maaltijden bij. “We hebben traditionele Hollandse kost met aardappelen, groente en een stukje vlees, maar ook internationale schotels,” vertelt Harry. Elke dag kun je je laten verrassen door een ruime keuze. Daarbij kun je denken aan lasagne, spaghetti of indische gerechten. “We worden steeds meer een eetwinkel,” aldus Harry. Hij benadrukt daarbij dat verse kwaliteit voorop staat. “En onze maaltijd proberen we zo gezond mogelijk te bereiden, dus we letten op het zout- en vetgehalte De passie voor het slagersvak zie en proef je in al onze producten.” Heb je persoonlijk advies nodig? Het deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Ambachtelijke producten

Bij Keurslagerij Harry Mulder vind je bovendien ambachtelijke producten gemaakt van scharrelvlees, zoals vlees, worst en vleeswaren. Ook voor hapjes, maaltijdsalades, barbecue en catering kun je hier terecht. Verder biedt Mulder gourmet, fondue, steengrillen en stamppotbuffetten. De keurslager is bovendien barbecuespecialist. 

Contact

Keurslagerij Harry Mulder is gevestigd aan de Weemstraat 61 in Steenwijk, tegenover de bioscoop. Kijk voor meer informatie en openingstijden op muldersteenwijk.keurslager.nl of bel: 0521- 512361. Het laatste nieuws en actuele aanbiedingen staan op de Facebookpagina.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 10 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 11 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 12 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.