Afbeelding
Foto: Pixabay

Deelnemers gezocht Schuurverkoop Oldemarkt

Steenwijkerland

OLDEMARKT - Op zaterdag 7 mei is er weer een Schuurverkoop in Oldemarkt, van 9.30 uur tot 16.00 uur. 

Vanuit eigen schuur, oprit of tuin kunnen die dag overtollige spullen verkocht worden, van grasmaaier, keukenspullen, planten, boeken tot kano’s, kinderspeelgoed noem maar op. 

“En daarvoor zijn we nog op zoek naar deelnemers,” melden de enthousiaste Andrea ter Horst en Marieke Pit. Hun vraag aan Oldemarkers luidt dan ook: “Wil je meedoen met de schuurverkoop? Meld je dan aan, vóór 28 april, via de link op de facebook pagina Schuurverkoop Oldemarkt of mail naar schuurverkoopoldemarkt@gmail.com, dan mailen wij een opgavelink retour. 

Oldemarkter vlag

De kosten voor de organisatie bedragen 2,50 euro. We verspreiden en maken posters en plattegrondjes, delen berichten op facebook, maken mediaberichten en plaatsen het op diverse sites. Deelnemers nodigen we uit om op zaterdag 7 mei de Oldemarkter vlag uit te hangen, een welkombord aan de weg te zetten zodat duidelijk is waar de koopjes te scoren zijn!”

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 14 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 15 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.