Kaasspecialist Lony laat je kennismaken met vijf kaasfamilies
Kaasspecialist Lony laat je kennismaken met vijf kaasfamilies Foto: Aangeleverd

Kaasproeverij bij Genieten Bij Bert in Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Wil je wel eens wat anders dan brie op je kaasplank? Kom dan naar de Kaasproeverij van Genieten Bij Bert op donderdagavond 7 april.

Kaasspecialist Lony van Genieten Bij Bert geeft de kaasproeverij. Zij zal de deelnemers kennis laten maken met verschillende soorten binnen- en buitenlandse kaas. Je proeft verscheidene wit-en blauwschimmelkazen, roodflora en bergkazen. “Om jouw kaasplank compleet te maken, serveren we er dadelbrood en andere kaasbegeleiders bij. Een drankje is inbegrepen bij de proeverij en bij een aantal kazen laten we nog een bijpassende wijn of bier proeven,” aldus Lony. 

Aanmelden

De proeverij vindt plaats in het eigen proeflokaal achter de slijterij van Genieten Bij Bert en begint om 19.30 uur. Er kunnen maximaal 25 personen terecht; als er meer aanmeldingen zijn, wordt er nog een tweede datum geprikt. De proeverij zal tot ongeveer 21.30 uur duren en kost € 25 per persoon. Opgave kan in de winkel aan de Scholestraat 27 in Steenwijk of bel naar 0521-516627. 

Naast kaas vind je bij Genieten Bij Bert noten, zuidvruchten, worst, chocolade, olijven en zuivel. Genieten Bij Bert is ook een slijterij met een ruime keuze aan whisky, speciaal bier en wijn.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 18 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 20 uur geleden