Ronald Hünneman
Ronald Hünneman Foto: Filosofisch Cafe

Ronald Hünneman is op woensdag 30 maart in het Filosofisch Café

Steenwijk

STEENWIJK – Ronald Hünneman is de vierde gastspreker in een reeks van zes van het Filosofisch Café Steenwijkerland. Ronald is al eerder hier te gast geweest met zijn lezing over hedonisme. De positieve reacties op zijn optreden waren voor het Filosofisch Café aanleiding om hem nogmaals uit te nodigen. In De Meenthe zal de filosoof op woensdag 30 maart vanaf 20 uur een theatervoorstelling geven met als thema: ‘Pijnlijke contacten’.

Sociale behendigheid

Mensen zijn sociale dieren. Ze leven met elkaar in grote en kleine groepen. Ze werken, feesten, en zingen samen, maken ruzie, houden elkaar voor de gek, roddelen, voeden op, onderwijzen, wedijveren, beminnen, bekritiseren, geven leiding en volgen aanwijzingen op. De vermakelijke voorstelling gaat over onze sociale behendigheid, zoals beschreven in het nieuwste boek van Ronald Hünneman: ‘Pijnlijke contacten’.

De theatervoorstelling start om 20 uur. Ronald Hünneman houdt u ongeveer een uur bezig. Hierna kunnen vragen gesteld kunnen worden. Vanaf ongeveer 21.30 uur kan het publiek onder het genot van een kop koffie een glas wijn, bier of iets anders nog ongeveer een uurtje verder met elkaar van gedachten wisselen. Ronald zal daarbij ook aanwezig zijn en is bereid om met u in dialoog te gaan en nog eventuele vragen te beantwoorden. 

Kaarten

Meer informatie is te vinden op www.filosofischcafesteenwijkerland.nl. Online kunnen er kaarten besteld worden via de website van het filosofisch Café; u wordt doorgelinkt naar de website van De Meenthe. Kaarten kunnen ook via de Meenthe besteld worden: www.demeenthe.nl. Ter plekke bij De Meenthe zijn ook kaarten verkrijgbaar.

Het Filosofisch Café is bedoeld voor een breed publiek. De werkgroep heeft daarom gekozen voor sprekers die een goed en begrijpelijk verhaal kunnen vertellen of zich kunnen presenteren in een toegankelijke theatervorm.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 8 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.