Hilma en Jan Lubbinge in Het lekkerste winkeltje van Steenwijk
Hilma en Jan Lubbinge in Het lekkerste winkeltje van Steenwijk Foto: Aangeleverd

Het lekkerste winkeltje van Steenwijk is open!

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - Het Lekkerste winkel van Steenwijk is open! Eigenaren Jan (52) en Hilma (43) Lubbinge openden dat afgelopen woensdag 23 maart. Profiteer nog deze week van hun openingsactie: drie maaltijden voor maar 14,95 euro. 

“We hebben alleen maar lekkere dingen,” zegt de trotse eigenaar Jan Lubbinge. Zijn winkel is gevestigd op één van de mooiste plekjes van Steenwijk aan de Kerkstraat 5, waar voorheen ‘t Snoephoekje zat. Met die lekkere dingen bedoelt Jan maaltijden, grillsnacks, tapas, salades, broodjes, wijn en worst uit eigen worstenmakerij. “Wij hebben voor iedereen wat wils: van een dure fles wijn tot een simpel rookworstje.”

JL Catering
Samen met Wilma runt Jan al JL Catering aan de De Lange Baan 3-50 in Steenwijk. Jan benadrukt: “Onze catering gaat gewoon door en hier vanuit bereiden we ook de maaltijden voor de winkel voor.” Dat is hem wel toevertrouwd. De Steenwijker heeft eerst een slagerij gehad en werkte daarna veertien jaar bij een bedrijf dat zich op slagerijen en horeca richt. “Het begon weer te kriebelen en daarom zijn we zes jaar geleden weer voor onszelf begonnen met JL Catering,” vertelt Jan. Dat bedrijf is nu dus uitgebreid met Het lekkerste winkeltje van Steenwijk.

Steenwijker Toren
Afgelopen maanden hebben Jan en Hilma de winkel helemaal laten strippen en opnieuw ingericht. Het resultaat mag er zijn. Dat Jan een geboren en getogen Steenwijker is, merk je aan alles. Op de wand en op de verpakkingen, overal zie je afbeeldingen van de Steenwijker Toren. Jan en Hilma willen graag alle Steenwijkers voordelig laten kennismaken met hun uitgebreide assortiment. Kom daarom langs en profiteer van de openingsactie. Die actie: drie maaltijden voor 14,95 euro, geldt nog tot en met zaterdag 26 maart.

Meer informatie: www.jlcatering.nl

Giethooorn Wethouder Bram Harmsma overhandigd cheque aan Jan en Jeroen Schreur van de gelijknamige punterwerf voor de bouw van het Experience Centre
Nieuw Experience Center Giethoorn krijgt bijdrage uit Leefbaar Giethoorn Deal Steenwijkerland 1 uur geleden
Popkoor Bloxy Music gaat inschepen in Kalenberg voor de overtocht naar New York -
Bloxy Music on Tour: koor is woensdag per boot vertrokken van Kalenberg naar New York Cultuur 13 uur geleden
Afbeelding
Henk Holterman neemt afscheid van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 14 uur geleden
Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 15 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 16 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 17 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.