Afbeelding
Foto: Mohamed Hassan

Meld u aan voor het Testpanel van Gemeente Steenwijkerland: Uw mening telt!

Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - Nieuwsartikelen, e-mails, brieven, formulieren. Gemeente Steenwijkerland deelt veel informatie met inwoners. De gemeentelijke communicatie moet voor iedereen te begrijpen zijn. Niemand zit te wachten op een onleesbare brief of e-mail. De gemeente wil graag samen met inwoners hieraan werken. En vindt de mening van inwoners belangrijk. Inwoners kunnen zich daarom aanmelden voor het nieuwe Testpanel.

Testpanel
Het Testpanel wordt een groep inwoners die meedenkt over hoe de gemeente duidelijke brieven, e-mails en andere teksten kan schrijven. Maar ook bijvoorbeeld formulieren op de website uitprobeert. Het Testpanel is voor jong en oud. Voor mensen die moeite hebben met schrijven. Maar ook voor mensen die juist iets met taal hebben. De gemeente vindt het belangrijk dat alle inwoners kunnen meedenken en meepraten. Iedereen kan meedoen. Samen met inwoners verbetert de gemeente haar dienstverlening.

Aanmelden
Inwoners kunnen zich aanmelden voor het Testpanel via www.steenwijkerland.nl/testpanel
Bellen kan ook, telefoonnummer 14 0521.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 16 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 18 uur geleden