De bewoners genieten van een pannenkoekendiner met hun familie
De bewoners genieten van een pannenkoekendiner met hun familie Foto: RiaE

Kleinschalig wonen Nieuw Clarenberg en de Venkel bedanken de middenstand

Steenwijkerland

VOLLENHOVE - Op woensdag 11 mei was het zover de Venkel en Kleinschalig wonen Nieuw Clarenberg bestonden 12,5 jaar. Tijd voor een feestje.

Wat zijn de bewoners die dag verwend, van gebak bij de koffie tot een heerlijke lunch met ouderwetse groentesoep en tomatensoep. En de Venose middenstand verblijden de bewoners met heerlijke krokketen en frikadellen. “Wat een heerlijk maaltje,” aldus een bewoonster. 

Dansje

In de middag kwam Wim Louvet langs om met zijn fantastisch optreden er werd zelf een dansje aan gewaagd. Want dansen hoort bij een feestje vonden de bewoners. Daarna was het tijd voor het pannenkoekendiner met familie, wat was dat gezellig. Met tot slot een grote Bingo met prachtige prijzen gesponsord door de middenstand. Zo kon de organisatie het eerste geld ophalen voor haar grote wens: een snoezelkamer voor de bewoners. “Middenstand van Vollenhove en omgeving bedankt voor al jullie gulle gaven!” aldus Wally van Olst, coördinator Welzijn.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 8 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 9 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 11 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.