Jaap en Lee-Anna
Jaap en Lee-Anna Foto: Aangeleverd

Finta Bewind heeft tweede vestiging in Heerenveen geopend

Algemeen

HEERENVEEN - Finta Bewind heeft een tweede kantoor in Heerenveen geopend. Vanaf maandag 16 mei is Finta Bewind nog dichterbij voor de mensen uit Friesland en Noordwest Overijssel voor bewindvoering, mentorschap, curatele en budgetbeheer. Waar Finta Bewind voorheen haar cliënten uit Friesland alleen vanuit Meppel bediende, is zij nu voor fysieke afspraken dichterbij.

Behoefte aan goede bewindvoerders

Na diverse gesprekken met gemeenten in Friesland is gebleken dat er nog behoefte is aan goede kantoren met bewindvoerders en mentoren in deze regio. Om die reden en om de bestaande cliënten en relaties uit deze regio beter te bedienen heeft Finta besloten om een vestiging in Heerenveen te openen vanwege het centrale karakter.

Goed bereikbaar

Het kantoor in Heerenveen aan de Haskeruitgang 103 is goed bereikbaar vanuit Heerenveen maar ook vanuit andere plaatsen in Friesland. Het kantoor ligt op loopafstand van het centrum van Heerenveen, vlakbij het station en de snelwegen A32 en A7.

De bewindvoerders

Jaap en Lee-Anna zullen samen de vestiging in Heerenveen gaan runnen. Dit team staat garant voor een prettig contact en vlotte service. Daarnaast zal er vanuit het hoofdkantoor in Meppel volledige ondersteuning blijven plaatsvinden. 

De mentoren

De mentoren zullen Heerenveen gebruiken als extra uitvalsbasis. Ze zullen hier niet permanent zitten maar zullen op afspraak wel beschikbaar zijn in Friesland. Hierdoor zijn we ook op het gebied van mentorschappen dichterbij.

Contact

Wil je meer informatie over de vestiging van Finta Bewind in Heerenveen? Of zou je graag eens een afspraak maken voor een kennismaking? Dan kan dat uiteraard. Neem dan eens een kijkje op de website www.fintabewind.nl of stuur gerust een mail aan j.hielkema@fintabewind.nl. Bellen kan uiteraard ook via 0513-443805.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 6 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 7 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.