Jonge mantelzorgers bij een eerdere activiteit
Jonge mantelzorgers bij een eerdere activiteit Foto: Aangeleverd

Jonge mantelzorgers naar Infopunt Duurzaam Doen!

Steenwijk

STEENWIJK - Op zaterdagmiddag 25 maart organiseert Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland samen met het Infopunt Duurzaam Doen een leuke en informatieve middag voor jonge mantelzorgers. 

Tijdens deze middag gaan de jonge mantelzorgers een afvalspeurtocht doen met volop weetjes over het voorkomen van afval, afval scheiden en hergebruik van afval. Natuurlijk gaan zij ook gezellig bijkletsen en creatief aan de slag. Iedereen krijgt een leuk pakketje mee naar huis. De middag wordt afgesloten met pannenkoeken. Deze middag is voor alle jonge mantelzorgers in de basisschoolleeftijd uit Steenwijkerland.

Tijd: 13.30-16.00 uur. Adres: Infopunt Duurzaam Doen, Kerkstraat 4 in Steenwijk. Kosten: geen. Opgave: mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080, dit kan tot en met 22 maart. Er is een maximaal aantal deelnemers.

Meer weten over jonge mantelzorgers?
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 18 jaar die opgroeien met een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Deze situatie heeft soms best impact op hun leven en daarom organiseert Sociaal Werk De Kop met regelmaat een activiteit vanuit Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland voor deze kinderen. Ben jij of ken jij een jonge mantelzorger, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. De jonge mantelzorgers zijn ook te vinden op facebook, https://www.facebook.com/jongemantelzorgerssteenwijkerland. Meer info over mantelzorg en mantelzorgondersteuning (voor alle leeftijden) is te vinden via www.sociaalwerkdekop.nl of bellen met 0521-745080.

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 14 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 15 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 15 uur geleden