Afbeelding
Foto: juefraphoto

Ondernemers Vestingstad geven ontbijtjes voor moeder weg

Steenwijk

STEENWIJK - Wie op zaterdag 13 mei winkelt in Steenwijk kan een luxe ontbijtje winnen voor moeder of grootmoeder. Iedereen die een foto van de kassabon naar telefoonnummer 06-23203444 stuurt, maakt kans op een van de tien smakelijke ontbijtjes.

Belangrijk is dat de naam en het adres van moeder worden vermeld bij het sturen van de kassabon en dat dit voor 17.00 uur gebeurt. Op Moederdag worden de ontbijtjes ’s ochtends bezorgd bij de gelukkig winnaars. Ook op social media wordt aandacht aan deze ludieke actie besteed. Op de Facebook en Insta pagina’s van Steenwijk Vestingstad is een winactie gestart. Het is een mooie kans om moeder, bonusmoeder of oma eens op een bijzondere manier te verrassen.

De actie wordt georganiseerd door Steenwijk Vestingstad die door middel van de Moederdag Actie het lokaal winkelen wil blijven stimuleren. “Wanneer je lokaal winkelt, ondersteun je de lokale economie en zorg je voor banen en inkomsten in de gemeenschap,” zegt Bert Marinus, één van de organisatoren.

De gezamenlijke ondernemers in de binnenstad van Steenwijk, die verenigd zijn in de stichting Steenwijk Vestingstad, belonen dit met onder andere het organiseren van activiteiten en evenementen. “Dat doen we het hele jaar door,” aldus Marinus. “Het maakt dat het centrum levendig en vitaal blijft.” 

Poster Moederdag shopping

Afbeelding
Afbeelding
Tweede editie van Benefietdiner in Grote Kerk Steenwijk Steenwijk 11 mei, 17:56
Olde Veste is kampioen van de KNVB Beker
Update: Met video en fotoverslag: Olde Veste is bekerkampioen Sport 11 mei, 13:48
Afbeelding
De vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin zijn vandaag en morgen actief op de Lentefair in Frederiksoord Column 11 mei, 12:25