Ton Stoffers op de nieuwe kledingafdeling van Welkoop
Ton Stoffers op de nieuwe kledingafdeling van Welkoop Foto: Hilda Knol

Extra: Kreezie Vakantiekrant met kortingsbonnen

· leestijd 1 minuut Steenwijk

Als extraatje bij de editie van De Kop van vandaag voegen wij de Kreezie Vakantiekrant toe. Deze bijlage staat vol met mooie aanbiedingen. Dus knip de bonnen uit, krijg een aantrekkelijke korting en maak ook nog eens kans op één van de vele prijzen in waarde van in totaal € 1.000.

De Kreezie Vakantiekrant bevat maar liefst 40 bonnen. Koopjesjagers kunnen ze inleveren bij even zoveel winkeliers in Steenwijk. Daarmee scoor je bijvoorbeeld 20% korting op een artikel naar keuze. Sommige bonnen zijn een week geldig, andere twee weken of zelfs een maand. Na die maand zamelt media-adviseur Jan de Jonge alle bonnen in. Uit die naar verwachting honderden bonnen trekt hij 40 bonnen. “De inzenders hiervan winnen een cadeaubon van € 25 of meer. In totaal zit er € 1.000 in de prijzenpot,” legt Jan uit. De cadeaubon kunnen de gelukkige winnaars inwisselen bij één van de deelnemende winkeliers. Dat zijn onder anderen Ten Oever Mannenmode, Woody’s House, Halfords, Praxis, Sorelle Bloem & Kado, Slagerij Bouma, Keurslager Harry Mulder, Pita Lifestyle, Etos, Bakkerij Muis en Welkoop.

Hoge respons bij Welkoop 

Bedrijfsmanager Ton Stoffers heeft goede herinneringen aan de vorige bonnenactie van De Kop in november vorig jaar. “Onze klanten hebben maar liefst 220 bonnen ingeleverd. Daarmee konden zij een artikel naar keuze met 20% korting aanschaffen,” vertelt Stoffers. Veel mensen kozen toen voor dierenvoer of kleding. Ook deze keer verwacht hij veel respons. “Maar nu denk ik dat de klanten de bonnen gaan inleveren voor vooral tuinartikelen, zoals planten, tuinmachines, bestrijdingsmiddelen of mest,” voorspelt Stoffers. Het is trouwens nu de moeite waard om een bon in te leveren bij Welkoop. De winkel heeft pas een update gehad en is hierin de nieuwe Welkooplook uitgerold. De kledingafdeling vind je nu aan de rechterkant van de winkel. Op meerdere punten kunnen baasjes bovendien terecht met hun dier voor een behandeling, zoals nagels knippen of gebitscontrole. Welkoop Steenwijk is al met al een stuk overzichtelijker geworden en ruimer opgezet. Het is nu dus nog leuker om in de winkel aan de Roomweg in Tuk te komen shoppen.

Tekenen en puzzelen

Niet alleen volwassenen, ook kinderen kunnen plezier beleven aan de Kreezie Vakantiekrant. Jabadoe Kinderopvang daagt hen uit om een kunstwerk te maken op de lege pagina middenin de krant. De mooiste inzendingen worden beloond met leuke prijzen. Tot slot vinden oudere lezers nog een puzzel in de Kreezie Vakantiekrant. Blader dus snel verder en laat je verrassen!

Afbeelding
Bruidspaar Sielhorst is 65 jaar getrouwd: 'Jo werd onverwachts Riet's winnende lot' Steenwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Giethoorn staat centraal tijdens Dag van de Geschiedenis Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de Overijsselse kanshebbers op deelname aan het Regio Songfestival Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
19 verenigingen uit Steenwijkerland en 7 uit Westerveld vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Steenwijkerland 21 sep., 10:32
Afbeelding
Eén op drie huurders in Drenthe mogelijk in geldproblemen Westerveld 21 sep., 10:04
Afbeelding
Tour de Wijnboer op zondag 24 september in Havelte Westerveld 21 sep., 07:00