Afbeelding
Foto: Gabriel Alva

Trefpunt Open over Kanker Steenwijkerland op 18 januari

Steenwijk

STEENWIJK - Op donderdag 18 januari is er weer Trefpunt ‘Open over Kanker’ georganiseerd door de werkgroep vanuit diverse netwerkpartners van het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. Het Trefpunt wordt georganiseerd bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Mr. Z. ter Stegestraat 9 in Steenwijk. De middag is van 14.00 tot 15.30 uur, je kunt doorlopend aanschuiven. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Wie meer info wil kan terecht bij Sociaal Werk De Kop via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Een eerste ‘Open over Kanker’ in het nieuwe jaar 2024. Hoe ga je het nieuwe jaar in als je met kanker hebt te maken? Met de kletspot paraat en koffie/thee met wat lekkers erbij horen graag wat je bezighoudt en is er tijd voor onderling kennismaken. Met alle ruimte voor vragen en delen van ervaringen. 


Afbeelding
Het team van VV Steenwijk Old Stars: boven vlnr: Geert Kremer, Willem Vries, Frans van der Velden, Jan van Rosmalen en André Buimer, onder: vlnr: Wout Krist, Jan Brouwer, Bert Petersen en Edy Wester
VV Steenwijk Oldstars wint toernooi SC Heerenveen Sport gisteren
Cliënten en begeleider aan de slag in de keuken van De Otterskooi
Jonge mensen met dementie koken voor familieleden in Restaurant De Otterskooi Steenwijkerland 15 mei, 15:00
De Oldenhof
Tuinieren op De Oldenhof bovenal gezond en gezellig: Stichting zoekt vrijwilligers Steenwijkerland 15 mei, 14:00