De belangenbehartigers van Alzheimer NL afdeling Steenwijkerland: Tiny Dragt, Gerda van Groeningen, Bianca Smit en Paula Bierma
De belangenbehartigers van Alzheimer NL afdeling Steenwijkerland: Tiny Dragt, Gerda van Groeningen, Bianca Smit en Paula Bierma Foto: Aangeleverd

Alzheimer Trefpunt over de impact van dementie

Steenwijk

STEENWIJK - Dinsdagavond 12 maart is er Alzheimer Trefpunt in Woonzorgcentrum Zonnekamp, aan de Oyershoeve 1. De impact van dementie is groot. Zowel voor de persoon met dementie als de partners en naasten. Casemanagers Suzan Dorst van PGVZ en Tiny Draagt van Zorggroep Noorderboog gaan er met de aanwezigen over in gesprek, met alle ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een plek voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom, de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Aanvang programma 19:30 uur, rond 21:00 uur sluiten we af. Doel is lotgenotencontact, informatie uitwisselen en een stukje gezelligheid. Samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland. 

Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers en vrijwilligers van Alzheimer Nederland, Sociaal Werk De Kop en de casemanagers dementie. Meer informatie via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080.

Opening van het eerste project Pasmanmanege
ECS start nieuw zonnepanelenproject Zuidveen Steenwijkerland 21 uur geleden
Oprichting Regionale Praktijk Academie op vrijdag 17 december 2021
Steenwijkerlands Actieplan Werk(t) levert concrete resultaten op Steenwijkerland 23 uur geleden
Afbeelding
Serie Passie voor Bach verkent 'zonde en verlossing' in Grote Kerk Steenwijk Cultuur gisteren
De drie winnaars
Finalisten Innovatieprijs van Regio Zwolle 2024 bekend Algemeen 8 mei, 15:00
Afbeelding
Ridders, prinsessen en zeemeerminnen: Sprookjesvoorstellingen in tuinen in Dwingeloo en Diever Westerveld 8 mei, 13:00
Hissy Brouwer (docent), Gea Mulder en René Karst (ambassadeur)
Gea Mulder uit Havelte verkozen tot Taalheld van Drenthe Westerveld 8 mei, 09:10