Schoonmaakster Truus spreekt de oud-leerlingen toe
Schoonmaakster Truus spreekt de oud-leerlingen toe Foto: René Wiegmink

Kindcentrum Immanuël viert honderdjarig bestaan

Steenwijkerland

STEENWIJKERWOLD - In januari van dit jaar bestond Kindcentrum Immanuël honderd jaar. Deze mijlpaal viert ze van 7 tot en met 12 juni met een feestweek voor alle kinderen van het Kindcentrum en oud-leerlingen. Zaterdag was het de beurt aan de reünisten van 18 jaar en ouder.

“Zaterdag was er cabaret, een stoven escaperoom, een rondgang door het dorp, een striptekenaar en een musicaloptreden van Sigrid Hof,” somt Simone Engelen op. Zelf kroop de directeur van de school in de huid van schoonmaakster Truus.  Daaraan voegt ze toe dat Rennie Gezond en Zo en Restaurant ‘t Binnenhof de catering op het foodplein heeft verzorgd. 

Expeditie Immanuël

Voor de basisschoolleerlingen van het kindcentrum was het afgelopen week feest met als thema ‘Expeditie Immanuël’. In deze week stond de tijdmachine centraal. Op de kinderopvang waren er allerlei festiviteiten rond het thema ‘Circus’. Op vrijdag 10 juni stond de Kinderfeestdag gepland. Die dag bracht bakker Muis een grote feesttaart met oude foto’s, die de kinderen verder mochten versieren. Verder waren er die dag allerlei activiteiten, zoals lasergamen, disco en buitenspelletjes. Vanaf 16.00 uur zouden de jonge reünisten tussen de 13 en 18 jaar een reunie hebben, maar die werd door de organisatie afgeblazen. 

Het Kindcentrum sloot de feestweek zondag af met een kerkdienst met medewerking van De Woldklank en Elly Zuiderveld.

Reunie Kindcentrum Immanuël
Reunie Kindcentrum Immanuël
Oude herinneringen ophalen