Afbeelding
Foto: Pixabay

Tapas voor zorgmama’s en –papa’s met special guest

Steenwijkerland

STEENWIJKERWOLD - Zaterdagmiddag 2 maart organiseert Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland een tapasmiddag voor zorgouders. De middag vindt plaats in Hoogthij. Monika de Jong is de spreker.

Ouders van kinderen met meer dan de gebruikelijke zorg herkennen zich vaak niet in de term mantelzorger. Vanzelfsprekend, want tenslotte ben je in de eerste plaats gewoon vader of moeder. Maar naast de dagelijkse zorg voor de kinderen komt er vaak een heleboel regelwerk bij kijken om alles in banen te leiden. Passend onderwijs, ziekenhuisbezoeken, behandelingen, indicaties, keukentafelgesprekken, PGB, noem maar op... Om eens even gezellig te kunnen kletsen en ervaringen uit te wisselen als ouders onder elkaar, organiseert Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland deze middag. Bewindvoerder en mentor Monika de Jong van ‘Weeropderit’ komt vertellen over haar werk over wat als je 18 wordt en zelf verantwoordelijkheid wordt voor je financiën?!  

Tijd: 14.30 tot 16.30 uur. De middag is gratis, opgave is nodig en kan tot en met 29 februari via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080. Adres Hoogthij: Oldemarktseweg 117. 

Het team van VV Steenwijk Old Stars: boven vlnr: Geert Kremer, Willem Vries, Frans van der Velden, Jan van Rosmalen en André Buimer, onder: vlnr: Wout Krist, Jan Brouwer, Bert Petersen en Edy Wester
VV Steenwijk Oldstars wint toernooi SC Heerenveen Sport 17 uur geleden
Cliënten en begeleider aan de slag in de keuken van De Otterskooi
Jonge mensen met dementie koken voor familieleden in Restaurant De Otterskooi Steenwijkerland 17 uur geleden
De Oldenhof
Tuinieren op De Oldenhof bovenal gezond en gezellig: Stichting zoekt vrijwilligers Steenwijkerland 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Westerveld neemt afscheid van burgemeester Rikus Jager Westerveld 14 mei, 15:28
Hendrik Veenstra
Hendrik Veenstra kampioen van maandagavondgroep Biljartvereniging Steenwijk Sport 14 mei, 13:30
Afbeelding
Steenwijkerland biedt maatwerk voor inzameling oud papier Steenwijkerland 14 mei, 12:43