Afbeelding
Foto: Yvonne ten Bruggencate

Moment Design Collectief viert nieuwe naam Feel it! met gratis fotosessies

Steenwijkerland

VOLLENHOVE – Het Moment Design Collectief gaat verder onder de nieuwe naam Feel it! Om dat te vieren geven alle Feel it fotografen gratis één fotosessie weg. “Moment Design zorgt ervoor dat niemand meer met tegenzin op de foto hoeft,” vertelt Nathalie den Besten, Feel it fotograaf uit Vollenhove. 

“Met behulp van leuke spelletjes, bijzondere vragen en heerlijke doeopdrachten zorgen we ervoor dat onze klanten hun aandacht op elkaar kunnen richten en leiden we hun focus dus weg van de camera. Het zorgt ervoor dat ze zicht niet meer ongemakkelijk voelen, maar er ontstaan plezierige en liefdevolle momenten waarbij we echt die bijzondere connectie die ze als partners, gezin of familie delen kunnen vastleggen.” Collectief Binnen Feel it! zijn momenteel 14 fotografen verenigd die het certificeringstraject voor Moment Design fotografie met succes hebben afgerond. 

Gratis fotosessies 

Feel it! viert de nieuwe naam, logo én website met een leuke actie, speciaal voor tweetallen die net als het fotografencollectief iets te vieren hebben. Dat kan een lange vriendschap zijn, een partnerschap, trouwdag, verjaardag of (werk)jubileum. Elke fotograaf die lid is van Feel it geeft één gratis fotosessie weg, zo ook In beeld bij Nathalie uit Vollenhove. Heb jij iets te vieren? Dan kun je je aanmelden van woensdag 17 tot en met vrijdag 26 april via www.feel-it.nl/feest-mee. Kijk voor de actievoorwaarden op de aanmeldpagina.