Het Torennest in de wijk Torenlanden
Het Torennest in de wijk Torenlanden Foto: Hilda Knol

Ontmoeten in de wijk met Sociaal Werk De Kop

Steenwijk

STEENWIJKERLAND - Sociaal Werk De Kop organiseert regelmatig inloopbijeenkomsten en wandelactiviteiten in wijk, dorp of stad, buurtwerk en buurtwerk sport! 

Al deze activiteiten organiseert de welzijnsorganisatie in samenwerking met de diverse partners binnen haar netwerk, wijkverenigingen en zorgcollega’s. Iedereen die zin heeft in een kop koffie en een praatje is van harte welkom. Laagdrempelig, informeel en vrijblijvend. En met de mogelijkheid om vragen te stellen rond welzijn, beweging, financiën, opvoeden, (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, langer thuis blijven wonen, enzovoorts. Voor meer informatie over buurtwerk(sport) in Steenwijkerland kun je contact zoeken via info@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080. 

Inloop ’t Torennest 

Woensdag 25 mei van 10.00 tot 11.30 uur is er ‘Inloop ’t Torennest’. Deze keer is het onderwerp ‘Geld besparen’. Met de VoorzieningenWijzer kun je op zoek gaan of er mogelijkheden of regelingen zijn om te besparen. Het helpt je om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld je zorg- of energiekosten. Sofie Reuvers en Annemiek Steenbeek komen er over vertellen, met alle ruimte voor vragen. Elkaar ontmoeten en bijpraten in Torenlanden! Locatie: ‘t Torennest, Matthijs Kiersstraat 11 in Steenwijk.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 9 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 11 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.