Werk van Lia Gurowitsch
Werk van Lia Gurowitsch Foto: Aangeleverd

Nieuw! Open Atelier in Kulturhus Giethoorn

Cultuur

GIETHOORN - Kunstcoördinator Lia Gurowitsch was in september dit jaar begonnen met een schilderclubje in het Kulturhus van Giethoorn. Om de week kwamen de dames met hun eigen werk onder de arm om gezamenlijk te schilderen, ideeën op te doen, elkaar te inspireren en een kopje koffie te drinken. Enthousiast als Lia is, bemerkte ze dat er meer behoefte is om gezamenlijk te gaan schilderen. En zo ontstond het Open Atelier! 

Het Open Atelier is bedoeld voor mensen die zelfstandig willen werken en dat graag in gezelschap van anderen doen. Het is bedoeld om elkaar te stimuleren en te ontwikkelen, waarbij het plezier van samen schilderen belangrijk is. Vooralsnog organiseert Lia het Open Atelier twee dagdelen op de dinsdagen en twee dagdelen op de woensdagen in de oneven weken. Je neemt zelf je eigen werk en eigen materiaal mee. Lia zorgt voor de ezels en de koffie en/of thee. 

De prijs voor 10 maal een dagdeel (2,5 uur) is € 62,50 per persoon. Er is geen docent aanwezig, maar wellicht organiseert het Kulturhus – in overleg met de deelnemers en tegen een vergoeding – eens een workshop of vraagt zij een gastdocent. Inmiddels is er een mooie ruimte ingericht in het Kulturhus om het Open Atelier vorm te geven. 

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Belangstelling? Neem dan contact op met Lia Gurowitsch, kunstcoördinator Kulturhus De Eendracht Giethoorn, via 06- 44656289. 

Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00