Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zaalvoetbalteam Steenwijker Boys blijft overeind

Sport

STEENWIJK - Het zaalvoetbalteam van Steenwijker Boys moest maandagavond tot het uiterste gaan om tot winst te komen. 

Tegenstander Futsal Emmeloord/Boomsma 3 wist verrassend goed bij te blijven er een spannende wedstrijd van te maken. Al snel was de stand 2-2 waarbij Stefan Moes en Bas Ferwerda voor de Boys scoorden. Een man minder situatie, Stefan Moes moest na een overtreding naar de kant, leverde nog wel gevaarlijke situaties op. Maar amper is de Boys weer een vijftal of het verschil wordt gemaakt. Bas Flobbe en Jordy Blijham tekenen voor een 4-2 tussenstand. 

De Boys blijft koploper

Emmeloord bleek over een tweetal leuke voetballers te beschikken, maar de samenhang ontbrak regelmatig. Waar de keeper van de Boys een aantal goede reddingen verrichte, moest hij zich bij een ordinair puntertje gewonnen geven. De Boys had echter via Stefan Moes snel het antwoord klaar en bracht het verschil weer op twee treffers (5-3). Maar de nummer 4 van de ranglijst gaf zich niet snel gewonnen en kwam dan ook weer terug in de wedstrijd. Maar vervolgens was het Gerald Kloeten, die na een mooie passeerbeweging, het verschil maakte. Maar opnieuw weten de bezoekers terug te komen en de slotfase spannend te maken. Eindstand: 6-5. De Boys bleef overeind en zodoende ook koploper. 

Het team heeft nu drie punten meer als de nummer twee van de ranglijst Futsal Emmeloord/Boomsma 4. Voor de eerst volgende wedstrijd moet de Boys naar Ens. Die wedstrijd staat op de planning voor woensdag 6 april.  

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 14 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 15 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 16 uur geleden