De selectie van Oranje Zwart in 2022
De selectie van Oranje Zwart in 2022 Foto: Aangeleverd

Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum

Sport

WANNEPERVEEN - Op 1 april is het exact 75 jaar geleden dat voetbalvereniging Oranje Zwart is opgericht. De club viert dat jubileum op zaterdag 6 en zondag 7 april op Sportpark de Bovenboer. 

Gedurende het weekend zijn er diverse activiteiten op het sportpark. Op zaterdagavond 6 april is er vanaf een receptie en feestavond. Gert Jakobs zal tijdens de receptie optreden als spreker. CPTN KRK verleent zijn medewerker aan de feestavond. Deze avond is bedoeld voor (oud)leden, (oud)sponsoren, (oud)vrijwilligers en andere betrokkenen bij de club. 

Carmen Piest, secretaris van vv Oranje Zwart: “We hebben een mooi programma samengesteld om de geschiedenis van onze club te vieren. Daarnaast zal er in de kantine een museum geopend zijn. Uiteraard is er tijd om tijdens het nuttigen van een drankje en een hapje herinneringen op te halen aan 75 jaar Oranje Zwart. Aansluitend zullen vanaf een 21.30 uur de voetjes van de vloer gaan tijdens de feestavond.”

Zaterdagmiddag 6 april is er van 11.00 tot 15.00 uur een jeugdactiviteit voor jeugdleden met onder andere een Freestyleshow. Op zondag 7 april zijn leden welkom op de brunch vanaf 11.00 uur en ‘s middags vanaf 14.00 uur voor een ludieke wedstrijd. ‘Napraten met Willems Spans’ is de afsluitende activiteit op zondagmiddag van 16.00 tot 18.30 uur.

De club heeft inmiddels de uitnodigingen voor het jubileumweekend verzonden.

Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 23 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video gisteren
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's gisteren