Afbeelding
aangeleverd

Ontdek Steenwijk op een interactieve manier

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

STEENWIJK - Wil je Steenwijk eens op een andere manier ontdekken? Laat je dan rondleiden door het vestingstadje met de nieuwe interactieve stadswandeling van Badass Rentals. Een leuke activiteit om met familie of vrienden tijdens de kerstvakantie te ondernemen. 

Ben je nieuwsgierig naar welke rol Steenwijk speelde tijdens de Tachtigjarige Oorlog? Of zou je wel wat meer willen weten van de stadswal, de bijzondere gebouwen in de binnenstad en bekende historische figuren, zoals Hildo Krop en Johan van den Kornput? Wie de interactieve stadswandeling van Badass Rentals doet, krijgt op al deze vragen een antwoord. “Neem de tijd om de stad te verkennen via onze interactieve wandeling door Steenwijk,” nodigt Frans van Dokkumburg van Badass Rentals uit. 

Een frisse neus halen
De initiatiefnemer vertelt dat de wandeling ongeveer twee uur duurt en is ongeveer 5 kilometer lang is. Je komt daarbij door Park Rams Woerthe, over de wallen, door het centrum en langs het station. Onderweg gaan de wandelaars allerlei vragen beantwoorden en puzzels, breinbrekers en raadsels oplossen, waarmee ze maximaal 5.000 punten kunnen behalen. Je loopt de wandeling aan de hand van de aanwijzingen in een GameApp op je mobiele telefoon. 

Win fantastische prijzen
Om de interactieve wandeling extra uitdagend te maken, is er een competitie-element aan toegevoegd. Het is dus zaak om zoveel mogelijk punten te scoren onderweg. “Als jij op vrijdag 14 januari om 23.59 uur met jouw team in de top 3 bent geëindigd, dan win je fantastische prijzen,” aldus de organisator. De eerste prijs is een 2,5 uur durende E-Chopper belevenis voor zes personen, waarbij je start vanuit Giethoorn. Hiermee kan je heerlijk door onze prachtige omgeving cruisen. De teams die op de tweede en derde plaats eindigen, winnen een Virtual Reality Escape Experience La Casa de Dinero. Deze belevenis, die je in je eigen huiskamer speelt, doe je met maximaal zes personen. Samen met je teamgenoten ga je fysieke- en virtuele puzzels oplossen om de code te kraken. 

Mochten er teams zijn die het precies hetzelfde aantal punten behalen, dan zal er gekeken worden naar de tijd die er voor nodig was en zo nodig de afgelegde afstand. Op de website van Badass Rentals staan in de Hall of Fame alle resultaten van de deelnemende teams op een rijtje. Natuurlijk is het ook mogelijk om de interactieve stadswandeling op een ander moment in het jaar te boeken. “Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je één of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jou.”

Ga voor een boeking of meer informatie naar: https://badassrentals.nl/interactieve-wandeling-door-steenwijk/

Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 19 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 20 uur geleden