Hypotheekadviseur Eelke Veenstra schuift aan bij de bar in afwachting van zijn date
Hypotheekadviseur Eelke Veenstra schuift aan bij de bar in afwachting van zijn date Foto: Aangeleverd

Met video: 4 april: Financiële Speeddate bij RegioBank Steenwijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

STEENWIJK - Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van je woning, maar kom je er niet aan toe om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur? Wil jij tips hoe je jouw financiën makkelijk op een rijtje krijgt? Zoek jij informatie over het woningaanbod in de regio, maar schiet het er steeds bij in om bij een makelaar aan te kloppen? Of wil je weten of jij juridisch alles goed geregeld hebt, maar is de drempel naar een notaris je te hoog? 

Op donderdag 4 april organiseert Van Campen & Dijkstra een speciale Financiële Speeddate voor iedereen die op zoek is naar antwoorden op financiële vragen. Tussen 18.00 uur en 20.30 uur ben je van harte welkom aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. Je krijgt een unieke kans om in gesprek te gaan met drie deskundige adviseurs: hypotheekadviseur Eelke Veenstra, makelaar Mieke Dolderman en notaris Marc van Weert. Toegang tot dit evenement is gratis.

Tijdens deze Financiële Speeddate staat het bieden van persoonlijk advies centraal. Of je nu vragen hebt over het kopen van een huis, het afsluiten van een hypotheek of je wilt weten of je juridisch alles goed geregeld hebt: onze experts staan klaar om je te helpen. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en direct je vragen stellen aan de professionals.

Drempels wegnemen

“Het doel van deze avond is om drempels weg te nemen en mensen de kans te geven om vrijblijvend advies in te winnen over hun financiële situatie,” aldus Eelke Veenstra, hypotheekadviseur bij Van Campen & Dijkstra. “We begrijpen dat financiële beslissingen soms ingewikkeld kunnen zijn. Daarom bieden we zo een informele en laagdrempelige manier voor iedereen om vragen te stellen en advies te krijgen op basis van zijn of haar persoonlijke situatie.”

Mieke Dolderman, makelaar bij Mijn Makelaar Steenwijk, voegt hieraan toe: “Of je nu voor het eerst een huis koopt, op zoek bent naar een nieuwe woning of overweegt je huis te verkopen, wij zijn hier om te helpen. Ik kan je begeleiden bij elke stap van het proces en al je vragen over de vastgoedmarkt beantwoorden. Want als makelaar in de regio Steenwijk, weet ik precies welk aanbod er is.”

Notariële vraagstukken

Naast hypotheekadvies en vastgoedadvies biedt de avond ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan notaris Marc van Weert van Kroek & Van Weert Notariaat. “Als notaris ben ik gespecialiseerd in de notariële zaken die spelen bij de koop en verkoop van een woning, maar kan ik ook adviseren bij andere notariële vraagstukken, zoals hoe je je relatie vastlegt of je erfenis regelt. Ik sta klaar om eventuele vragen te beantwoorden en duidelijkheid te scheppen,” zegt Marc van Weert.

Gastheer van de avond Tom Holtzer, eigenaar van Van Campen & Dijkstra in Steenwijk: “Of je nu plannen hebt om een huis te kopen, je hypotheek wilt herzien of notarieel advies nodig hebt, de financiële speeddate avond bij Van Campen & Dijkstra biedt een uitstekende gelegenheid om antwoorden te krijgen op jouw financiële vragen. Kom langs donderdag 4 april tussen 18.00 en 20.30 uur aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk voor een informele en informatieve avond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een financiële ‘first date’ met onze experts!”

Een afspraak maken is niet nodig, maar je vooraf aanmelden kan wel. Meer informatie en aanmelden gaat via https://vancampendijkstra.nl/speeddate-steenwijk. 

Hete zomers en natte winters
Impulsregeling Klimaatadaptatie benut voor Westerveld: 5 miljoen euro voor maatregelen om de leefomgeving aan te passen aan weersextremen Westerveld 3 uur geleden
Infopunt Duurzaam Doen
Spreekuur update Infopunt Duurzaam Doen: Van duurzaam huis tot groene tuin Steenwijk 5 uur geleden
Op de vrijmarkt in de Kerkstraat zijn veel verkopers te vinden
Volop festiviteiten tijdens Koningsdag in Steenwijk Steenwijk 6 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 26 apr, 11:30
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's 26 apr, 09:26