Hypotheekadviseur Eelke Veenstra schuift aan bij de bar in afwachting van zijn date
Hypotheekadviseur Eelke Veenstra schuift aan bij de bar in afwachting van zijn date Foto: Aangeleverd

Met video: 4 april: Financiële Speeddate bij RegioBank Steenwijk

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

STEENWIJK - Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van je woning, maar kom je er niet aan toe om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur? Wil jij tips hoe je jouw financiën makkelijk op een rijtje krijgt? Zoek jij informatie over het woningaanbod in de regio, maar schiet het er steeds bij in om bij een makelaar aan te kloppen? Of wil je weten of jij juridisch alles goed geregeld hebt, maar is de drempel naar een notaris je te hoog? 

Op donderdag 4 april organiseert Van Campen & Dijkstra een speciale Financiële Speeddate voor iedereen die op zoek is naar antwoorden op financiële vragen. Tussen 18.00 uur en 20.30 uur ben je van harte welkom aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. Je krijgt een unieke kans om in gesprek te gaan met drie deskundige adviseurs: hypotheekadviseur Eelke Veenstra, makelaar Mieke Dolderman en notaris Marc van Weert. Toegang tot dit evenement is gratis.

Tijdens deze Financiële Speeddate staat het bieden van persoonlijk advies centraal. Of je nu vragen hebt over het kopen van een huis, het afsluiten van een hypotheek of je wilt weten of je juridisch alles goed geregeld hebt: onze experts staan klaar om je te helpen. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en direct je vragen stellen aan de professionals.

Drempels wegnemen

“Het doel van deze avond is om drempels weg te nemen en mensen de kans te geven om vrijblijvend advies in te winnen over hun financiële situatie,” aldus Eelke Veenstra, hypotheekadviseur bij Van Campen & Dijkstra. “We begrijpen dat financiële beslissingen soms ingewikkeld kunnen zijn. Daarom bieden we zo een informele en laagdrempelige manier voor iedereen om vragen te stellen en advies te krijgen op basis van zijn of haar persoonlijke situatie.”

Mieke Dolderman, makelaar bij Mijn Makelaar Steenwijk, voegt hieraan toe: “Of je nu voor het eerst een huis koopt, op zoek bent naar een nieuwe woning of overweegt je huis te verkopen, wij zijn hier om te helpen. Ik kan je begeleiden bij elke stap van het proces en al je vragen over de vastgoedmarkt beantwoorden. Want als makelaar in de regio Steenwijk, weet ik precies welk aanbod er is.”

Notariële vraagstukken

Naast hypotheekadvies en vastgoedadvies biedt de avond ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan notaris Marc van Weert van Kroek & Van Weert Notariaat. “Als notaris ben ik gespecialiseerd in de notariële zaken die spelen bij de koop en verkoop van een woning, maar kan ik ook adviseren bij andere notariële vraagstukken, zoals hoe je je relatie vastlegt of je erfenis regelt. Ik sta klaar om eventuele vragen te beantwoorden en duidelijkheid te scheppen,” zegt Marc van Weert.

Gastheer van de avond Tom Holtzer, eigenaar van Van Campen & Dijkstra in Steenwijk: “Of je nu plannen hebt om een huis te kopen, je hypotheek wilt herzien of notarieel advies nodig hebt, de financiële speeddate avond bij Van Campen & Dijkstra biedt een uitstekende gelegenheid om antwoorden te krijgen op jouw financiële vragen. Kom langs donderdag 4 april tussen 18.00 en 20.30 uur aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk voor een informele en informatieve avond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een financiële ‘first date’ met onze experts!”

Een afspraak maken is niet nodig, maar je vooraf aanmelden kan wel. Meer informatie en aanmelden gaat via https://vancampendijkstra.nl/speeddate-steenwijk. 

Werkoverleg organisatoren
Vrijwilligers Congres in Vollehoven: 'Graag trekken we een blik met vrijwilligers voor jullie open' Steenwijkerland 11 uur geleden
Jan Brassien als laatste man bij een toernooi
VV Steenwijk organiseert vandaag het Jan Brassien Walking Football toernooi: 'Eerbetoon aan laatste man' Sport Insta-Dekop 12 uur geleden
Robin van Persie bij Arsenal in 2011
SC Heerenveen komt met Robin van Persie op de bank naar Steenwijkerwold Sport 23 uur geleden
Voorzitter Sandra Lampe en de staf van het eerste herenelftal
VV d'Olde Veste '54 onderneemt juridische stappen tegen KNVB vanwege VV Jubbega Sport gisteren
Vicevoorzitter Bert Bos (links) feliciteert Kees Brouwer. Hij ontvangt het boek “Steenwijk Vestingstad” als welkomstgeschenk
Historische Vereniging Steenwijk en Omstreken blijft groeien: Kees Brouwer is 1400e lid Steenwijk 23 mei, 16:42
Schilderij van Roel Alkema
Galerie Steenwijk met expositie 'Het gewone belicht' Cultuur 23 mei, 16:38
Ruben Ruiter
In the Picture deel 25: Ruben Ruiter, de beste afvalprikker van Onna Column 23 mei, 13:22
Vorige editie Live in the Park
Beleef muziek op zijn best: Live in het Park in Steenwijk met Toontje Lager en Karin Bloemen Cultuur 23 mei, 11:51
In het zakje zitten twaalf kunstgebitten
Kringloopwinkel Steenwijk krijgt zakje vol met kunstgebitten Steenwijkerland 23 mei, 11:42