Afbeelding
Foto: Pixabay

Avondvierdaagse Oldemarkt beleeft 50e editie

Steenwijkerland

OLDEMARKT - Sport Vereent Oldemarkt is op dit moment druk bezig met het voorbereiden van de 50e avondvierdaagse Oldemarkt. De editie zal gehouden worden van 30 mei tot en met 2 juni, waarbij er gestart wordt vanaf MFC Dalzicht. 

Ook dit jaar doen de scholen in en om Oldemarkt weer mee met de 5 en de 10 kilometer. En natuurlijk op de feestelijke laatste avond lopen de jongsten (en vaak ook de oudste) deelnemers mee met de 3 kilometer. 

Vorig jaar is de avondvierdaagse gelopen met de online editie. De landelijke avondvierdaagse heeft dit mogelijk gemaakt. En het was een succes. De wandelaars konden op hun eigen moment hun kilometers maken en vanaf ieder willekeurig vertrekpunt. 

Inschrijven

Naast de groepen zou het prachtig zijn als dit jaar er ook vele individuele lopers mee gaan doen, wat zou het mooi zijn als de aantallen van de voorgaande edities overtreft kunnen worden. Inschrijven kan online vooraf op www.sportvereentoldemarkt.nl of de avond zelf. De starttijden zijn voor de 10 km vanaf 18.00 uur en voor de 5 km vanaf 18.45 uur. Het streven is dat iedereen voor 20.30 uur weer bij Dalzicht gearriveerd is. Loopt u ook mee?

Wethouder Bram Harmsma overhandigt cheque aan Jan en Jeroen Schreur van de gelijknamige punterwerf voor de bouw van het Experience Centre
Nieuw Experience Center Giethoorn krijgt bijdrage uit Leefbaar Giethoorn Deal Steenwijkerland 5 uur geleden
Popkoor Bloxy Music gaat inschepen in Kalenberg voor de overtocht naar New York -
Bloxy Music on Tour: koor is woensdag per boot vertrokken van Kalenberg naar New York Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Henk Holterman neemt afscheid van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 17 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 20 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 21 uur geleden
Nirvana’s MTV Unplugged
Herbeleef Nirvana's legendarische MTV Unplugged-concert in De Meenthe Cultuur 21 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.