Afbeelding
Foto: Aankondiging God van de slachting

Het Tuintheater speelt ‘God van de Slachting’

Cultuur

EESVEEN - Op 18 juni is Het Tuintheater te zien in De Maartjestuin met haar nieuwe voorstelling ‘God van de Slachting’. BELANGRIJK! Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is ‘God van de Slachting’ een KOMEDIE. 

Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit te praten. Het ene zoontje heeft met een stok twee tanden uit de mond geslagen van het andere zoontje. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit conflict, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met alle beleefdheidsvormen, wel beter af dan hun kinderen?

De jonge spelers van Het Tuintheater geven hun kijk op communicerende volwassenen en laten, op absurde en geestige wijze, zien dat volwassen spelen iets anders is dan volwassen zijn. 

Kaarten

Het Tuintheater speelt ‘God van de Slachting’ in de zomer van 2022 op verschillende buitenlocaties door het hele land, waaronder in De Maartjestuin in Eesveen. Voor kaarten en info ga je naar: www.hettuintheater.nl.

God van de Slachting | Tekst: Yasmina Reza | Regie: Stephen Liebman en Matthijs IJgosse | Spel: Lisa Groothof, Lowie van Oers, Jurriën Remkes en Julia van der Vlugt | Productie: Robin van Es | Posterbeeld & Fotografie: Isabel van der Vlugt.

De Maartjestuin in Eesveen
Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 12 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.