Eyecatcher Elite
Eyecatcher Elite Foto: Aangeleverd

Dans Hier wordt met drie teams Nederlands Kampioen

· leestijd 1 minuut Sport

STEENWIJK - Afgelopen zondag 12 juni werd het officiële Nederlandse Kampioenschap van Soneo gehouden in De Meenthe in Steenwijk. Alle provincies van Nederland waren vertegenwoordigt. Dans Hier uit Tuk is met drie teams Nederlands Kampioen geworden: Eycather Junior, Eyecatcher en Eyecatcher Elite. 

In de ochtend was het de beurt aan Eyecatcher Junior, zij beten de spits af in de categorie Hiphop 10 tot 14 jaar, level 6. De energie spatte de zaal in, de meiden dansten vol overgave en met veel plezier hun dans. Nog één keer knallen dit seizoen en alles geven wat ze in zich hadden. En dit werd goed beloond want ze behaalden de 1e prijs! Zo sluit Junior het seizoen af door bij 3 dansbonden de 1e plek te behalen in de finales.

Eyecatcher

Daarna was het de beurt aan Eyecatcher. Zij kwam uit in de categorie Hiphop 12 tot 17 jaar, level 5. Vol overtuiging en met veel vertrouwen danste zij haar choreo. De prijsuitreiking was spannend tot de laatste minuut. De jury was het met elkaar eens; Eyecatcher ging er met de 1e plaats vandoor!

Eyecatcher Flamezz

Eyecatcher Flamezz kwam later in de middag in actie. Het deelnameveld in de categorie Streetdance 12 tot 17 jaar level 2 was erg sterk. Helaas viel zij net niet in de prijzen en behaalde zij een mooie 4e plek. Hier kan het team trots op zijn.

Eyecatcher Elite

Eyecatcher Elite mocht vroeg in de avond op het podium verschijnen. Ze kwam uit in de categorie Hiphop 14+, level 4. Elite danste met veel enthousiasme en passie haar choreo. Tijdens de prijsuitreiking liet Eyecatcher Elite alle teams uit haar categorie achter zich en zo stond ook zij op de 1e plek!

Dans Hier uit Tuk heeft maar liefst 3 teams die nu Nederlands Kampioen zijn! Wat een prestatie van de coaches Danique en Justin! Met hun onvoorwaardelijke inzet, passie, geduld, enthousiasme en vooral plezier geven zij elke danser het zelfvertrouwen dat nodig is om zo te shinen op een podium!

Eyecatcher
Eyecatcher Junior
De drie teams bij elkaar
Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 10 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 12 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.