Shinen op de zwarte loper in de Oosterstraat
Shinen op de zwarte loper in de Oosterstraat Foto: Marianne Weegenaar

Uitgebreid fotoverslag: Smullen voor modeliefhebbers tijdens Fashion Weekend in Steenwijk

Steenwijk Insta-Dekop

STEENWIJK - Het Fashion Weekend in de binnenstad van 0=AZVHn0OUi79RPmkZ8tCaADaKsImpGZPgQlrGXGC3jFytPibltCnytdI5vFA-YE-rKUHkDMYkGPiCxPOwrNIfPxvL3W4hlS5GDIop1HvrU9J2ogRoMmnNDQDdFPlcHqAZ_JrbW8f5zM8riV9mPfk5xMf3ux_bUHTsuYZZr-PO45qmxjgtH6hPQAsyll7j6sdLAY8&__tn__=-]K-R" tabindex="0" target="_blank">Steenwijk Vestingstad heeft zaterdag 23 en zondag 24 september een prima dagen gehad. Mooi weer, veel publiek in de stad en leuke modeshows.

Verschillende mannequins en dressmen toonden de nieuwste modetrends voor de herfst en winter. Zondag is het koopzondag en zijn de winkels extra geopend. Ook deze middag zijn er diverse  modeshows te zien in de Oosterstraat, de Markt en de Woldpromenade. In veel winkels staat een hapje en drankje en een leuke attentie voor de klanten klaar. Iedereen die een aankoop doet, in een van de deelnemende winkels, maakt tijdens het Fashion Weekend kans op een modecheque van € 50.

Jeanet Noord van damesmodezaak Forty49Nine kijkt zondagavond terug op het weekend: “Ik ben zeer tevreden, vooral op zondag was het druk in de winkel en keken veel mensen naar onze modeshows.” Daar shinen modellen in gebreide truien met felle kleuren, flairbroeken (met uitlopende pijp, red.) en winterjassen. Roel Noord van Roel Fashion & Jeans presenteert voor mannen jeans, coltruien, turtle pullovers (met opstaand kraagje, red.) en jassen. Voor vrouwen heeft hij mooie pakken in de aanbieding.

Afbeelding
Afbeelding
Bennen Fashion
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.