Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Laatste week van het jaar Finale Sale in Steenwijk: Vestingstad Steenwijk in Britse sferen tijdens Boxing Days

Steenwijk

STEENWIJK - Het centrum van Steenwijk is van 28 tot en met 30 december ondergedompeld in Britse sferen. Steenwijk is dan voor een paar dagen ‘Stone City’. Talloze Engelse vlaggetjes sieren de winkelstraten voor een paar dagen. Tijdens Boxing Days is het supersale en gaan artikelen tegen zeer scherpe prijzen over de toonbank.

Kortingen vermeld op speciale posters Er zijn kortingen tot wel 90%. De lokale ondernemers maken de aanbiedingen bekend op de speciale Boxing Day posters. In de huis-aan-huis editie van de Steenwijker Courant staan deze week ook nog eens bonnen waarmee korting of zelfs gratis artikelen zijn te verdienen. Hiervoor kunnen de bonnen ingeleverd worden bij de desbetreffende winkels of bedrijven.

Boxing Days inmiddels traditie in Steenwijk

Iedereen kan de laatste dagen van het jaar profiteren van goedkoop inkopen doen. In Groot-Brittanië is dit een traditie die inmiddels ook overgewaaid is naar de Kop van Overijssel. De gezamenlijke ondernemers van Steenwijk Vestingstad slaan de handen ineen en zorgen er zo voor dat winkelen in de Vestingstad niet alleen leuk is maar ook nog eens voordelig.

Actuele informatie is te vinden op www.steenwijkvestingstad.nl

Afbeelding
De vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin zijn vandaag en morgen actief op de Lentefair in Frederiksoord Column 11 mei, 12:25
Afbeelding
Dit weekend: Nationale Molendag Steenwijkerland 11 mei, 12:16
Afbeelding
Ondernemers Steenwijk Vestingstad houden ook vandaag nog winactie voor Moederdag Steenwijk 11 mei, 11:44