Paula Bierma (links) en Esther Otten
Paula Bierma (links) en Esther Otten Foto: Aangeleverd

Maandelijks Trefpunt Open over Kanker

Steenwijk

STEENWIJK - Op maandag 11 maart is er het laatste Trefpunt ‘Open over Kanker’ van dit seizoen. Het Trefpunt wordt op de derde donderdagmiddag van de maand georganiseerd bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

Laagdrempelig samen in gesprek
De werkgroep ‘Open over Kanker’ bestaat uit professionals uit zorg en welzijn. Vanuit Zorggroep Oude en Nieuwe Land zijn dat Esther Vierhoven en Willian Hakvoort, vanuit het netwerk palliatieve zorg Drenthe-Steenwijkerland is dat Harmiene Gommans  en vanuit Sociaal Werk De Kop Paula Bierma. Esther en Paula vertellen: ‘Laagdrempelig met elkaar in gesprek kunnen gaan over je ervaringen met kanker en het vinden van de juiste ondersteuning bij jouw eigen behoeftes is heel waardevol. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de eerste stap naar dit Trefpunt te maken, maar weet dat er een luisterend oor is en dat de koffie en thee klaarstaat voor je!’

De middag is van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Wie meer info wil kan terecht bij Sociaal Werk De Kop via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of 0521-745080. Adres:  Mr. Z. ter Stegestraat 9. 

Afbeelding
Cliënten en begeleider aan de slag in de keuken van De Otterskooi
Jonge mensen met dementie koken voor familieleden in Restaurant De Otterskooi Steenwijkerland gisteren
De Oldenhof
Tuinieren op De Oldenhof bovenal gezond en gezellig: Stichting zoekt vrijwilligers Steenwijkerland gisteren
Jeroen en Heleen Kiewiet en hun twee kinderen
Caterent Catering & Verhuur betrekt bedrijfspand aan de Eeser Gaard Partnerbijdrages Insta-Dekop 15 mei, 12:02