Links: Erwin Duits (bestuurder Zorggroep Noorderboog), rechts: Frank Kampschreur (algemeen directeur Holland Food Service)
Links: Erwin Duits (bestuurder Zorggroep Noorderboog), rechts: Frank Kampschreur (algemeen directeur Holland Food Service) Foto: Aangeleverd

Zorggroep Noorderboog en Holland Food Service gaan samenwerken

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

MEPPEL-WIJCHEN - Op 7 februari 2022 hebben Noorderboog en Holland Food Service op feestelijke wijze een meerjarenovereenkomst getekend. Na een gedegen onderzoek door Noorderboog is Holland Food Service geselecteerd als totaalleverancier van eten en drinken voor alle locaties van Noorderboog, waaronder meerdere in de gemeente Steenwijkerland.

Noorderboog en Holland Food Service gaan een intensief partnerschap aan waarin aandacht is voor zowel de medewerkers als de bewoners en cliënten. Dit uit zich in bestelgemak voor de medewerkers en goed en lekker eten en drinken voor de cliënten van Noorderboog. 

Geluksmomenten
Met klantverrassingen en het vervullen van droomwensen creëren Holland Food Service en Noorderboog prachtige geluksmomenten voor de bewoners en cliënten van Noorderboog. Tijdens de klantverrassingen staat gezelligheid en lekker eten en drinken centraal, de ambachtelijke poffertjeskraam is hier een mooi voorbeeld van. Droomwensen waar Holland Food Service een bijdrage aan levert zijn bijvoorbeeld uitjes met een heerlijk gevulde picknickmand voor onderweg tot een gezellige dineravond met een troubadour. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het gelukkig ouder worden.

Met toekomstgerichte digitale platforms biedt Holland Food Service de gewenste ondersteuning op het gebied van bestelgemak en wordt real-time inzicht gegeven in cijfers, data en budgetten. Op deze manier kunnen de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de inkoop goed overzicht houden en efficiënt inkopen. 

Noorderboog biedt zorg en ondersteuning aan mensen met lichamelijke problemen (somatiek) en mensen met geheugenproblemen (psychogeriatrie). In 15 locaties biedt Noorderboog diverse vormen van zorg en behandeling, zowel voor bewoners als voor mensen die zelfstandig wonen. Noorderboog draagt bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft. 

Respect
Iedereen is van betekenis en doet ertoe. Cliënten en medewerkers mogen bij Noorderboog volledig zichzelf zijn en iedereen krijgt de aandacht en respect die men verdient. De medewerkers van Noorderboog kennen hun cliënten goed en weten waar de behoeften liggen. De medewerkers van Noorderboog luisteren goed naar de cliënten en gebruiken hun kennis als bron voor kwaliteitsverbetering. Zo levert Noorderboog zorg en ondersteuning op maat. Met liefde en plezier!

Aandacht staat centraal
Holland Food Service levert alles wat met eten en drinken te maken heeft aan een groot aantal zorginstellingen binnen de jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. Met een eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers biedt Holland Food Service een optimaal, integraal proces waarbij aandacht centraal staat.

Beide partijen vertrouwen op een succesvolle en gelukkige samenwerking.

Afbeelding
Jannie Mol bij de huldiging 65 jaar lid, Jannie Baas (links) en Marie Strating -
Vrouwen van Nu Polder II/Steenwijkerwold viert 75-jarige jubileum in de Proefkolonie Steenwijkerland 20 uur geleden
De nieuwe trainer Peter Joustra -
Dubbelinterview: Peter Joustra volgt Hans Nijmeyer op als trainer van DIOS Sport 21 uur geleden
De tuin aan de Van Goghstraat
Tuincafé op zaterdag 4 mei in Steenwijk-West Steenwijk gisteren
Charity Oppers (rechts) en Paula Bierma
Gratis training Samen Dementievriendelijk in Vollenhove Steenwijkerland 2 mei, 19:12
Afbeelding
Op maandag Workshop Fiets- en wandelapp Fietsknoop in Bibliotheek Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 2 mei, 19:00
Henk Holterman
Henk Holterman neemt afscheid van zijn werkzame leven bij Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 2 mei, 17:25
Frans en Jannie de Groot zijn beiden heel actief bij ANBO-PCOB Steenwijk -
PCOB Steenwijk is 40 jaar: 'Je kunt nog veel als je ouder bent' Steenwijk 2 mei, 15:30
Afbeelding
Ondernemers Steenwijk Vestingstad houden winactie voor Moederdag Steenwijk 2 mei, 13:31
Bluebettes
Noorderboog bedankt vrijwilligers wederom met spetterend feest Steenwijk 2 mei, 13:17