Afbeelding
Logo Beweegaapjes

Spel- en sportactiviteiten van Beweegaapjes

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

STEENWIJKERWOLD - Ruim een jaar biedt José Groen met haar bedrijf Beweegaapjes verschillende activiteiten aan voor het jonge kind en zijn ouders. Er is een gevarieerd aanbod, zoals samen met jouw kindje een plezierig en ontspannen moment beleven. Even weg van de dagelijkse gebeurtenissen, gewoon één op één met je kind. Of dat jouw peuter of kleuter even lekker de energie kwijt kan tijdens één van de lessen.

Dreumespret en Peuterpret

José geeft Dreumespret aan kinderen in de leeftijd vanaf zij (bijna) kunnen lopen (12 tot 18 maanden) tot en met 2,5 jaar. Voor deze leeftijd is veel herhalen en nadoen heel belangrijk. Aan de hand van een thema wordt dit door middel van muziek maken, liedjes zingen en bewegingspelletjes gedaan. Peuterpret biedt José aan kinderen aan van 2,5 tot 4 jaar. Aan de hand van een prentenboek leest zij interactief voor. De peuters worden uitgedaagd om mee te doen. Met behulp van liedjes, versjes en muziek en bewegingspelletjes.

Deze activiteiten bestaan uit vier bijeenkomsten en worden gehouden in MFC Hoogthij te Steenwijkerwold. Kinderen leren andere kinderen kennen, maar leren ook van elkaar. Voor de ouders is er ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen. De dreumespret ( 9.00 tot 10.00 uur) en peuterpret (10.30 tot 11.30 uur) zijn op de maandagmorgen. De data hiervan zijn nog niet bekend omdat José nog deelnemers zoekt. Wil je graag meedoen, geef je gauw op!

Nijntje Beweegdiploma

Op woensdag 30 maart geeft José van 14.45 tot 15.45 uur ouders en kinderen de gelegenheid om kennis te maken met het Nijntje Beweegdiploma in de gymzaal te Steenwijkerwold. Nijntje Beweegdiploma is voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Kinderen van 3,5 jaar zijn ook welkom tijdens de proefles. Tijdens de beweeglessen komen alle basisonderdelen van bewegen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Denk aan klauteren, zwaaien, gooien en kruipen. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. De beweeglessen zijn zowel binnen in de gymzaal als buiten op de sportvelden. Dit is op het sportpark te Steenwijkerwold.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden: www.beweegaapjes.nl en op de facebookpagina van Beweegaapjes. Houd de website en facebookpagina in de gaten voor mee verschillende activiteiten die Beweegaapjes aanbiedt. Zoals babypret, voorleesuurtje en workshop ouder en kindyoga.

Afbeelding
Tweede editie van Benefietdiner in Grote Kerk Steenwijk Steenwijk 20 uur geleden
Olde Veste is kampioen van de KNVB Beker
Update: Met video en fotoverslag: Olde Veste is bekerkampioen Sport gisteren
Afbeelding
De vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin zijn vandaag en morgen actief op de Lentefair in Frederiksoord Column 11 mei, 12:25
Auteur Henk de Zeeuw reikt eerste exemplaren van het boek ‘In liefde bloeiende’ uit aan Maja Eckhardt en Bertus Halfwerk tijdens de boekpresentatie op 9 mei 2024
Drukbezochte boekpresentatie van 'In liefde bloeiende' Cultuur 10 mei, 16:00
De start is dit jaar op de Markt in Steenwijk
Terug naar het discotijdperk met de Gouden Knopentocht Met vijf foto's 10 mei, 14:41
Afbeelding
Bibliotheek Steenwijk staat stil bij online veiligheid met Minecraft CyberSafe Steenwijk 10 mei, 14:00