Afbeelding
Foto: Apdency

Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in

Steenwijkerland

Vanaf 14 april rijden de bussen van RRReis in Flevoland, Midden-Overijssel en Veluwe Noord volgens een aangepaste dienstregeling. In de nieuwe dienstregeling rijden de bussen wat minder vaak, maar wel regelmatig. Op deze manier vertrouwt EBS erop dat het personeelstekort beter kan worden opgevangen en wordt voorkomen we dat ritten onverwacht uitvallen. 

Maarten Spaargaren, concessiemanager IJssel-Vecht bij EBS: “De start van het tweede deel van de concessie IJssel-Vecht is op z’n zachtst gezegd niet vlekkeloos verlopen. We hebben onze reizigers daarmee tekortgedaan en daar baal ik enorm van. We willen en moeten die problemen oplossen. Maar dat lukt op korte termijn alleen als we het tekort aan chauffeurs kunnen opvangen door iets minder te gaan rijden. We hebben de laatste tijd daarom hard gewerkt aan een nieuwe dienstregeling waarvoor minder chauffeurs nodig zijn. Hierdoor zullen er vanaf 14 april veel minder ritten uitvallen.” Reizigers kunnen vanaf nu de nieuwe vertrektijden vanaf 14 april plannen in de reisplanners.

Belangrijkste wijzigingen regio Kampen en Kop van Overijssel

Lijn 171 Blokzijl – Zwolle en lijn 174 Zwolle – Genemuiden: minder ritten buiten de spitsuren.

Op rrreis.nl/dienstregeling-bus staat een compleet overzicht van alle wijzigingen per lijn.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk gisteren
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10