Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Mantelzorgwaardering Westerveld 2024

Westerveld

De Gemeente Westerveld bewondert de inzet van mantelzorgers. Hierom wordt jaarlijks aan mantelzorgers, de mantelzorgwaardering uitgereikt. Mantelzorger is iemand die (langdurig) zorgt voor een partner, familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Westerveld kunnen nog tot en met 16 april 2024 een blijk van waardering aanvragen.

Mantelzorgwaardering voor volwassenen én jonge mantelzorgers
Er zijn twee mantelzorgwaarderingen. Eén voor mantelzorgers vanaf 25 jaar en één voor jonge mantelzorgers van 6 tot en met 24 jaar. Als jonge mantelzorger groei je bijvoorbeeld op met een zieke ouder, of broertje of zusje met een beperking. Hierdoor pas je je vaak aan. Je helpt bijvoorbeeld in het huishouden, of je draagt bij aan de verzorging van je familielid.

Aanvragen 
De mantelzorgwaardering kan aangevraagd worden via een aanvraagformulier op de website van Welzijn MensenWerk (welzijnmw.nl). Desgewenst is het ook mogelijk om telefonisch een schriftelijke versie op te vragen via telefoonnummer 085-2731444 (kies optie 2).

Afbeelding
Meppel meest kunstzinnige gemeente van Drenthe Westerveld 20 uur geleden
Hervormde kerk Vledder
Ledenvergadering Dorpsbelang Vledder gaat over woningbouw, dorpshuis en ontmoetingsplein Westerveld 21 uur geleden
Afbeelding
Provinciale Staten investeren 8 miljoen euro in Nieuwe Energie Overijssel Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Horeca in Zwolle Centrum viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Cultuur 28 apr, 08:00
Afbeelding
Waarom stagelopen bij IJsselheem zo uitdagend is Partnerbijdrages 28 apr, 08:00
Afbeelding
Vandaag koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en op 10 mei Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met klimattractie en glijbaan Steenwijk 28 apr, 08:00