Gevel Infopunt
Gevel Infopunt Foto: Aangeleverd

Mooi uithangbord voor Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Sinds kort prijkt er boven de ingang van Infopunt Duurzaam Doen in Steenwijk een fraai uithangbord. Het is gemaakt door Bijzonder Hout. Dit bedrijf heeft het bord samen met Bijzonder Druk, Kringloopwinkel Steenwijk en interieurarchitect Hans van der Kraan als cadeau bij de opening geschonken aan het Infopunt.

“We zijn erg blij met dit bord, gemaakt van hout. We hebben met deze partners de afgelopen periode intensief samengewerkt. Ze hebben meegedacht over de opzet en inrichting van ons Infopunt Duurzaam Doen, bij wijze van sponsoring,” verklaart Harry Renting, voorzitter van de Stichting Duurzaam Steenwijkerland. Onder deze stichting vallen een aantal projecten, waaronder het Infopunt Duurzaam Doen, de werkgroep IK BEGIN die mensen bewust wil maken van de mogelijkheden om energie te besparen, de energiecoaches die mensen helpen met slimme bespaartips om zo hun energierekening te verlagen en het zwerfvuilteam.

Wilt u energie besparen? Kom dan langs!
Het Infopunt Duurzaam Doen is gevestigd aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Mensen kunnen er terecht voor informatie over hoe ze hun huis energiezuiniger kunnen maken, hoe ze het kunnen isoleren of welke mogelijkheden ze nog meer hebben om energie te besparen. De voorlichters in het Infopunt helpen hen op weg met gerichte informatie, tips en persoonlijke adviezen.
Ook kunnen mensen inspiratie opdoen en zien welke groene stappen ze zelf kunnen zetten.
De energiecoaches, een energieadviseur en een tuincoach houden er regelmatig spreekuur.

Het Infopunt gaat diverse activiteiten organiseren, zoals lezingen en workshops. Telefoon: 06-21922429. Kijk voor de spreekuur- en openingstijden op Duurzaam Steenwijkerland.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 13 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.