'Hé wie zit er op de wc?' is zondag 2 april te zien in De Meenthe.
'Hé wie zit er op de wc?' is zondag 2 april te zien in De Meenthe. Foto: Elodie Vreeburg

Hé wie zit er op de wc?

Steenwijk Insta-Dekop

In Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk is zondag 2 april een theatervoorstelling te zien gebaseerd op de boeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten, Uitgeverij Leopold, Amsterdam.

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Aanvang 11.00 uur. Meer info & tickets: www.demeenthe.nl

'Hé wie zit er op de wc?' is zondag 2 april te zien in De Meenthe.
Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 12 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 13 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.