Janine Pas
Janine Pas Foto: Aangeleverd

Feestelijke opening RondoM Inspiratie Café

Westerveld

WILHELMINAOORD - Op 22 oktober vindt het allereerste Inspiratie Café plaats bij RondoM in Wilhelminaoord. Dit is een nieuw concept: een interactieve kunstbeleving.

Hoe geweldig zou het zijn geweest om met Mozart te kunnen praten over zijn werkproces of van Gogh vragen te kunnen stellen over zijn kleurgebruik? Een borrel te kunnen drinken met Bach of Baryshnikov? Hebt u weleens een uitvoering gezien of in een museum rondgelopen en gedacht dat u wel meer zou willen weten over het creatieve proces, de technieken en de kunstenaar zelf? Dit is uw kans in het RondoM Inspiratie Café. Het is verrassend, verbazingwekkend, humoristisch en ontroerend. Reden genoeg om een avondje televisie over te slaan! 

Tijdens het eerste Inspiratie Café op zaterdagavond 22 oktober laten componist/pianist en eigenaar van RondoM Tjako van Schie en zangeres/dichteres Janine Pas u meegenieten van muziek, schilderkunst en poëzie en gaan in gesprek met u en elkaar.

Kaartjes à € 15 (inclusief hapjes) kunt u van tevoren reserveren via tjschum@gmail.com of telefoon 06-53681895.

Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: RondoM - Linthorst Homanstraat 22, 8384 EE Wilhelminaoord

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief op https://www.rondomusicmanagement.nl/rondomcontact.html

Voor meer informatie mail tjschum@gmail.com onder vermelding van: Informatie Inspiratie Café

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 11 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 13 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.