Burgemeester Rob Bats
Burgemeester Rob Bats Foto: René Wiegmink

Activiteiten in De Landerijen: Burgemeester Rob Bats komt over zijn werk vertellen

Steenwijkerland

OLDEMARKT - In De Landerijen is volgende week weer van alles te doen. Het centrum krijgt bezoek van burgemeester Rob Bats en energiecoach Robbert Vlagsma en er is ook nog een gezamenlijke maaltijd.

Burgemeester Rob Bats komt op donderdag 2 november om te vertellen over zijn werkzaamheden en dat zijn er nogal wat. Dat een burgemeester een boeiende en drukke baan heeft weten we allemaal wel. Dat een burgemeester een boeiende en drukke baan heeft weten we allemaal wel, maar wat al die taken zijn dat komt hij persoonlijk vertellen. De aanvang is 14.30 uur met koffie.

Op zondag 5 november organiseert de Ouderenvereniging Oldemarkt e.o. een gezellige middag. Zij organiseert dit twee keer per jaar omdat veel ouderen de zondag de saaiste dag van de week vinden. Deze middag is ook leerzaam, want Robbert Vlagsma van het Infopunt Duurzaam Doen zal de bezoekers nuttige tips geven. Diverse onderwerpen komen aan de orde. Iedereen is van harte welkom, leden betalen € 4 en niet leden € 8, alles inclusief koffie/thee, een drankje en een hapje. De middag begint om 14.30 uur.

Dinsdag 7 november wordt er weer een heerlijke maaltijd bereid door de kookgroep. Het is altijd weer een hele klus om een driegangen diner in elkaar te zetten en alle boodschappen te doen voor circa 40 personen, maar de vrijwilligers vinden het ook leuk. Iedereen kan zich hiervoor opgeven bij Joke Smit, telefoon 06-44962203. De aanvang is om 12.15 uur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.