De drie studenten van Windesheim
De drie studenten van Windesheim Foto: Aangeleverd

Enquête Historische Vereniging Steenwijk sluit deze week

Steenwijk

STEENWIJK - De Historische Vereniging Steenwijk en Omstreken roept leden en niet-leden op om de enquête in te vullen op Facebook en op haar website. Eind deze week wordt de vragenlijst afgesloten. Door middel van de enquête wil de vereniging te weten komen hoe tevreden haar leden zijn. Maar ook verbeterpunten en suggesties zijn welkom.

“Inmiddels hebben al veel mensen de korte vragenlijst op Facebook en op de website ingevuld”, aldus voorzitter Bé Puister. “Maar we constateren ook dat er mensen zijn die op Facebook alleen met het emoji-teken (duimpje) of met een opmerking reageren. Het is echter de bedoeling dat men klikt op de link en daarbij enkele vragen beantwoordt. Dit kost hooguit twee tot drie minuten.”

Het ledenonderzoek wordt uitgevoerd door studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Met de uitkomsten wil de historische vereniging haar dienstverlening verder verbeteren. Verder hoopt zij met het onderzoek ook te ervaren hoe er meer vrijwilligers en jongere leden kunnen worden aangetrokken. 

De enquête is in te vullen via https://forms.gle/bAsi2X5bodb8kePR8

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 8 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 9 uur geleden