Coördinator Steunouder Willemien Haasjes van Sociaal Werk De Kop
Coördinator Steunouder Willemien Haasjes van Sociaal Werk De Kop Foto: Aangeleverd

Informatieavond Steunouder op 5 april

Steenwijk

STEENWIJK - Welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop organiseert op 5 april een informatieavond voor Steunouders in De Buze.

Ouders, die behoefte hebben aan een steuntje in de rug, kunnen vaak maar niet altijd op hun eigen netwerk terugvallen. Daardoor kunnen ze in stressvolle situaties terecht komen. Steunouder kan een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van een kind. Een steunouder vangt één of twee dagdelen in de week een kind op. Het kind heeft een fijne tijd en de ouders hebben tijd en ruimte voor zichzelf of voor de andere kinderen in hun gezin. Voor steunouders een kleine inspanning met een groot effect voor een heel gezin.

Zou jij steunouder kunnen zijn? 

Laat je informeren tijdens deze informatieavond en meld je nu aan! Datum: dinsdag 5 april, tijd: 19.30 - 21.00 uur, locatie: De Buze, Oostwijkstraat 110, Steenwijk. Deelnemen aan de informatie avond kan door te mailen naar info@sociaalwerkdekop.nl onder vermelding van: Informatieavond Steunouder. 

Inloop spreekuur bibliotheek Steenwijk

Naast de informatieavond is er ook de mogelijkheid om op 7 en 14 april langs te komen tijdens het inloopspreek uur bij de bibliotheek in Steenwijk. Hier kun je alle vragen stellen wanneer je graag gebruik zou willen maken van Steunouder of wanneer je steunouder zou willen worden. Datum: donderdag 7 en 14 april. Tijd: 13.30 – 16.00 uur, locatie: Bibliotheek Steenwijk, Meppelerweg 47a in Steenwijk. Meer informatie over Steunouder is te vinden op: https://www.sociaalwerkdekop.nl/ondersteuning-en-hulp/steunouder/

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.