Afbeelding
Foto: Wilbert Bijzitter

Van Campen & Dijkstra sponsort VV Steenwijk Oldstars

Sport Insta-Dekop

STEENWIJK - VV Steenwijk Oldstars hebben nieuwe wedstrijdshirts gekregen. De sponsor hiervan is Van Campen & Dijkstra Steenwijk Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Op woensdag 3 april hebben de spelers de shirts voorafgaand aan hun wekelijkse training gepresenteerd.

De 18 shirts, voldoende voor 2 wedstrijdteams van de afdeling Walking Football, werden uitgereikt door eigenaar Tom Holtzer. Niet iedere Oldstar staat op de foto, omdat de groep op woensdagmorgen inmiddels is gegroeid tot meer dan 25 spelers en speelsters. Een gedeelte daarvan speelt competitie en of toernooien. Vorige maand heeft dat team die regionale competitie zelfs afgesloten met het kampioenschap. 

Op het eigen toernooi op 24 mei zullen deze shirts voor het eerst voor eigen publiek te zien zijn. Op de foto bedankt penningmeester Koos Hartsuiker Tom Holtzer hartelijk voor deze geste en als dank overhandigt hij een bos bloemen.

Afbeelding
In deze Overijsselse gemeente staan de meeste energiezuinige huizen: Steenwijkerland heeft 31,4% energielabel A Steenwijkerland 28 apr, 16:00
Afbeelding
Meppel meest kunstzinnige gemeente van Drenthe Westerveld 28 apr, 14:00
Hervormde kerk Vledder
Ledenvergadering Dorpsbelang Vledder gaat over woningbouw, dorpshuis en ontmoetingsplein Westerveld 28 apr, 13:00