Afbeelding
Foto: Pixabay

Mannenvoetbalverslagen van zondag 28 november

· leestijd 1 minuut Sport

STEENWIJKERLAND - Afgelopen zondag werden er vier wedstrijden gespeeld. Hieronder verslagen daarvan.

Tweede klasse K 

Pesse – VENO 0-2 (0-1) VENO won terecht in Pesse waarbij Jod Zomerman en Frank Post de doelpunten maakten. Na een lastige start wist Zomerman de ploeg uit Vollenhove op het juiste spoort te zetten. In de slotfase, toen er meer ruimtes ontstonden, wist invaller Post de thuisclub de genadeklap toe te brengen. Door de winst staat VENO op een vijfde positie van de ranglijst waarbij het wel een wedstrijd minder speelde als de twee ploegen die als vierde en derde staan. 

Derde klasse D

Steenwijkerwold – Oldeholtpade afgelast 

Ruinen - FC Oldemarkt 3-1 (1-1) Oldemarkt verloor, net als afgelopen donderdag, met 3-1. De inhaalwedstrijd tegen Protos werd onnodig verloren en dat was zondagmiddag in Ruinen opnieuw het geval. Na de 0-1 van Jesse Schokker wist Oldemarkt de kansen niet af te maken. In een gelijkwaardige tweede helft wist Ruinen het verschil in kansen af te maken. 

Oranje Zwart – Raptim afgelast 

Vierde klasse A

BEW – Donkerbroek afgelast 

Steenwijker Boys Sport Club Makkinga afgelast 

Vijfde klasse A

Old Forward – Kuinre 4-9 (2-7)Nadat Kuinre een week geleden al bijna de dubbele cijfers haalde was dat nu weer het geval. Bij Old Forward bleef de ploeg van trainer Eric Folio ook nu weer op negen treffers steken. Sander Pit wist voor de rust al drie keer te scoren. Omdat ook Mike Boerstra (twee maal), Ramon Boerstra en Arnold Koole dat ook deden was de wedstrijd bij de rust al gelopen. Na de pauze wist Stefan Versluis nog wel twee maal raak te schieten maar opnieuw bleven de dubbele cijfers uit. 

Giethoorn - FC Fochteloo afgelast

Diever/Wapse – Scheerwolde 2-1 (1-0) Scheerwolde verloor verrassend bij Diever/Wapse. Na een 1-0 stand halverwege wist Danny Potkamp, nadat jij dat een week eerder ook al deed, opnieuw te scoren. Maar uiteindelijk hield Scheerwolde niets over aan een wedstrijd tussen twee middenmoters. 

Oosterstreek – Blankenham afgelast 

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 8 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 10 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 11 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.